Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

13 Sep 2019

Välkomna på föreläsning: Kvalitet ur brukarperspektiv

Kom och ta del av ny forskning om personlig assistans – vi utlovar en spännande föreläsning med utrymme för frågor och diskussion. Föreläsningen riktar sig till dig som själv har eller företräder en person med personlig assistans.

John Magnus Roos är forskare på Göteborgs universitet, Chalmers Tekniska Högskola samt Högskolan i Skövde och har sedan 2005 forskat på vad assistansanvändare upplever som kvalitet. Han är högaktuell som en av medverkarna i boken ”Forskning om personlig assistans – en antologi”.

Den 3e oktober är John Magnus i Klippan för att presentera sin forskning. Föreläsningen äger rum i Tindras lokaler på Bryggerigatan 2 i Klippan. Den är helt kostnadsfri och vi bjuder på fika under pausen. Platserna är begränsade och föranmälan krävs. Notera att du fått en plats först vid mottagen bekräftelse på din anmälan. Lokalen är anpassad men saknar lift.

Välkomna!

Anmälan sker till 0435 – 15730 eller tindra@tindra-ab.se