Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

15 Dec 2016

God Jul!

Julen är här och med den förhoppningsvis gott om tid för kärlek, värme och omtanke. På Tindra har vi tagit för vana att istället för att försöka köpa något till de av våra medarbetare som av olika anledningar inte kan vara med på vårt årliga julbord istället skänka en peng i ett gott syfte, i våra medarbetares namn. 

I år har vi skänkt 15000 kronor till Musikhjälpen, till förmån för att fler barn som lever i krig och konfliktområden skall få möjlighet att gå i säker skola.

Vi hoppas att pengarna skall komma till god nytta och skänker dem med en tanke på er, våra underbara personliga assistenter och det arbete ni utför, den medmänsklighet och vilja att göra gott för andra ni tar med er när ni går till ert arbete.

Den som vill får gärna skänka en egen slant via insamlingsbössan vi startat. Det görs enkelt via länken här: Tindrabössan 

Vi önskar er alla en riktigt, riktigt fin Jul och så småningom ett Gott Nytt År. Vi ser fram emot ett fantastiskt 2017 tillsammans!