Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Samordnare

Sandra

Vem är du?

Jag är en stolt mamma till 3 flickor, sambo med Björn och matte till 2 hundar. Tillsammans bor vi i en villa i Klippan. Jag spenderar min fritid med familjen, vänner och att vara i naturen med hundarna. Vi renoverar lite här och lite där och jag älskar inredning! Ser möjligheter i det mesta!

 Varför arbetar du med personlig assistans?

Jag har arbetat i vården i drygt 10 år. Allt från omsorg till sjukvård. Jag har en bred erfarenhet inom rehabiliteringen i Ängelholm där intresset för personlig assistans började gro. Jag har alltid brunnit för människors rätt till lika värde och eftersträvat respekt, empati och positivitet i mitt arbete. Efter en bilolycka där jag ådrog mig en fraktur i ryggen och inte visste hur min framtid skulle bli så växte intresset utav personlig assistans. Jag är glad över dem erfarenheterna jag bär med mig när jag nu tagit stegen in som samordnare här på Tindra. Detta gör jag med stor respekt, ödmjukhet och med ett engagemang att jobba hårt för att bidra och om möjligt förändra till det bättre!  

Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Tindra arbetar med ett stort engagemang för rätten till ett självvalt liv. Vi bryr oss och vi vill att du ska vara delaktig och känna trygghet i ditt val av assistansanordnare. Vi arbetar för att skapa de bästa förutsättningar för dig som uppdragsgivare eller medarbetare med fokus på våra ledstjärnor – Tydlighet, Integritet, Närhet, Delaktighet, Respekt och Ansvar. 

Som medarbetare på Tindra kan jag intyga att det är en fantastisk arbetsplats med engagerade, erfarna och ambitiösa chefer, administration och personliga assistenter! 

Emma

Vem är du?

 

 Varför arbetar du med personlig assistans?
 
Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?