Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Anlita oss

// Left Main Content End // Right Part Start
// Right Part End // Middle Images Start // Middle Images End // Testimonial Part Start // Testimonial Part End -->

Våra uppdragsgivare har valt och fortsätter att välja oss för att vi levererar kvalitet. Hos oss vill vi att du skall känna dig välkommen och uppskattad och samtidigt kunna lita på att vi är en professionell samarbetspartner som gör vårt yttersta för att din assistans skall fungera optimalt.

När du väljer Tindra utser vi tillsammans en kontaktperson hos oss som är ansvarig för att ditt uppdrag håller den kvalitet både du och vi önskar. Samma person blir även chef över dina personliga assistenter och ansvarar för deras arbetsmiljö, att de mår bra och utvecklas tillsammans med oss.

Vår administration är indelad i två mindre grupper, vilket innebär att du alltid kan lita på att få prata med någon som är väl insatt i just din situation. Någon finns tillgänglig hos oss dygnet runt för att hantera de situationer som kan tänkas uppstå efter kontorstid.

God kvalitet i assistansen kräver att din assistansanordnare såväl kortsiktigt som långsiktigt bidrar med rätt resurser. Regelbundna, täta möten i kombination med hög kunskap om dig och dina assistenter skapar god kommunikation och ett ömsesidigt förtroende. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring utvecklingen inom personlig assistans och ombesörjer att du och dina personliga assistenter får rätt information i god tid.

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera och granska våra tjänster. Önskar du referenser så hjälper vi dig att ta kontakt med någon av våra befintliga uppdragsgivare. Läs gärna några av berättelserna du hittar här på hemsidan, eller ta kontakt med vår VD Jonas Urkedal för ett samtal eller möte. Du hittar Jonas kontaktuppgifter HÄR.

Tindra strävar efter att hela tiden ligga steget före och vill bidra till ett bättre samhälle för alla genom att erbjuda dig som assistansberättigad kvalitet. Nedan hittar du ett sammanställt urval av vad du kan förvänta dig som uppdragsgivare hos oss.

 • Självbestämmande och valfrihet
 • Personligt stöd som ger möjlighet till ett självständigt liv
 • Kompetent stöd i allt från rekrytering till utbildning
 • Råd och stöd i myndighetskontakter och juridiska frågor
 • Närhet och tillgänglighet
 • Ersättning för merkostnader på grund av assistans
 • Löpande redovisning av din assistansekonomi

Jobba hos oss

Som medarbetare i Tindra, vare sig du är personlig assistetnt eller inom administrationen, är du vår viktigaste beståndsdel.

Läs mer

Berättelser

 • tindra14

  Här kommer du snart kunna läsa berättelser från människor med erfarenhet av Tindra, både uppdragsgivare och medarbetare.

  Läs mer