Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Om Tindra

Tindra startades 2005 av Kenneth Urkedal med filosofin att delaktighet i samhället och möjligheten att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation skulle ligga till grund för vår verksamhet. Vårt namn, Tindra, består av första bokstaven i våra sex ledstjärnor. Du hittar ledstjärnorna på första sidan där du genom att klicka på orden eller hålla muspekaren över kan ta reda på mer om vilka värden som styr hur vi vill arbeta.

Hos oss kallar vi dig som är assistansberättigad och väljer Tindra som assistansanordnare för vår uppdragsgivare, ett begrepp som sätter perspektiv på vem det är som avgör vad assistansen skall handla om. Uppdraget vi får består i att anordna personlig assistans i enlighet med de behov och önskemål som finns, inom ramen för de krav som ställs på verksamheten enligt lag och förordningar.

Vårt kontor finns i Klippan, en liten ort utanför Helsingborg. När man kliver in hos oss vill vi att upplevelsen skall vara varm, välkomnande och öppen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en företagskultur som är starkt präglad av människokärlek, professionalism, humor och arbetsmoral. Med nöjda, välmående medarbetare kan vi erbjuda våra uppdragsgivare de bästa assistanslösningarna.

Tindras administration består idag av tio personer som tillsammans servar verksamheten runt om i Skåne. Vårt arbete genomsyras av engagemang, viljan att lyckas och oavbrutet fokus på vårt gemensamma uppdrag och vår roll som assistansanordnare – att anordna personlig assistans med god kvalitet.

Jobba hos oss

Som medarbetare i Tindra, vare sig du är personlig assistetnt eller inom administrationen, är du vår viktigaste beståndsdel.

Läs mer

Berättelser

  • tindra14

    Här kommer du snart kunna läsa berättelser från människor med erfarenhet av Tindra, både uppdragsgivare och medarbetare.

    Läs mer