Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

29 Mar 2019

Nya ansikten på kontoret

Lotta Sjödin arbetar sedan januari hos oss på Tindra som uppdragsansvarig i grupp Blå, tillsammans med Annika Wretensjö och Annemo Ingvarsdotter-Nil. 

Lotta kom till Tindra direkt från Bjuvs kommun där hon arbetat som chef för LSS-handläggarna. Lotta har många års erfarenhet av ledarskap bakom sig från såväl offentlig som privat sektor. Hennes önskan var att få komma närmre människor i sitt dagliga arbete, vilket man verkligen får göra hos Tindra. 

På fritiden umgås Lotta gärna med barnbarnen eller tar en joggingrunda på stranden med sin hund.

Kontaktuppgifter till Lotta finner ni här.

Andreas Örn påbörjade sin tjänst som uppdragsansvarig i grupp Vit i början på mars, 2019, tillsammans med Anette Persson och Anna Isberg.

Andreas har varit en av oss på Tindra i många år i egenskap av personlig assistent. Han har stor erfarenhet av att arbeta inom autismspektrumtillstånd och har haft ett stort ansvar som medarbetsledare i det team han har tillhört.

De senaste åren har Andreas studerat teologi och i hög utsträckning bott utomlands. Nu har han och familjen flyttat hem igen och vi är stolta över att han honom på kontoret där han kommer göra stor nytta med sin nyfikenhet och sitt engagemang.

Sin fritid spenderar Andreas gärna med familjen eller när möjlighet ges som engagerad i den lokala fotbollsföreningen.

Kontaktuppgifter till Andreas finner ni här.