Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Ledning

Jonas Urkedal

Vem är du?

Jag bor i Malmö tillsammans med min sambo vår hund Astrid. På fritiden uppskattar jag att umgås med familj och vänner, träna både mig själv och Astrid och, när möjligheten ges, en stund framför mina TV-spel.

Varför arbetar du med personlig assistans?

Tindra är ett familjeföretag så man kan säga att jag har vuxit upp med assistansen. Mitt första riktiga arbete var som assistent på en gruppbostad, när jag var 17 år gammal. Då fanns inte Tindra ännu. Jag har brunnit för mänskliga rättigheter och rättvisa så länge jag kan minnas och vill att samhället skall vara lika för alla. Personlig assistans är en rättighetsfråga, en möjlighet att låta alla vara med på lika villkor. 

Varför skall man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Med anledning av vårt engagemang! Vi är en professionell assistansanordnare med fokus på kvalitet men det som driver oss är i grunden viljan att göra skillnad. Vi vill ha de bästa medarbetarna och vi vill erbjuda den bästa personliga assistansen. Välj oss för att vi är duktiga och för att vi vill ditt bästa.