Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Spontanansökan

Här kan du som letar efter en ny arbetsplats och en arbetsgivare som har fokus på kvalitet och utveckling skicka in din spontanansökan. Bifoga det material du önskar skicka med. När du skickar dina handlingar till oss godkänner du att vi hanterar och lagrar din information i rekryteringssyfte i enlighet med den nya lagen för personuppgiftsbehandling, GDPR.

Vi är alltid på jakt efter nyfikna, drivna och utvecklingstörstiga medarbetare och ser fram emot att få ta del av just ditt personliga brev och CV. Du som är nyfiken på vad vi har att erbjuda just nu kan söka på våra lediga tjänster på platsbanken genom att klicka in på länken nedan. Skriv ”Tindra personlig assistans” i sökfältet och klicka på sök så dyker alla våra tjänster upp!

tindra09

Ansök nu!

  • Accepted file types: pdf, doc, docx.

Jobba hos oss

Som medarbetare i Tindra, vare sig du är personlig assistetnt eller inom administrationen, är du vår viktigaste beståndsdel.

Läs mer

Berättelser

  • tindra14

    Här kommer du snart kunna läsa berättelser från människor med erfarenhet av Tindra, både uppdragsgivare och medarbetare.

    Läs mer