Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Grupp Vit

Andreas Örn

Anette Persson

Vem är du?

Varför arbetar du med personlig assistans?

Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra? 

Anna Isberg

Vem är du?

Jag bor på min lilla hästgård i Klippan tillsammans med katten Molly och mina fyrbenta vänner, hästarna Paddy och Frodo. Har två vuxna barn, fina vänner och på fritiden gillar jag att vandra på Söderåsen, pyssla på gården och dricka mitt kaffe på verandan, oavsett årstid och väder.

Varför arbetar du med personlig assistans?

Jag har arbetat inom assistans de senaste 7 åren både som assistent och med att hjälpa människor med funktionsskillnader som behöver hjälp ansöka om assistans eller kanske behövt stöd och vägledning i frågor som gäller vilka krav och rättigheter som gäller. Det jag verkligen gillar och uppskattar med mitt arbete är alla dessa fantastiska möten med människor och att kunna hjälpa till med att förhoppningsvis göra människors vardag lite lättare.

Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Hos oss på Tindra får du som uppdragsgivare ett team runt dig som verkligen finns där för dig, dygnet runt. Vi vill att du ska känna dig sedd och respekterad och vi gör alltid vårt yttersta för att just dina önskningar och behov, för att ha ett bra liv och en fungerande vardag, uppfylls – vardagsflyt! Som medarbetare hos oss får du stöd, utbildning och vägledning i ditt viktiga arbete som assistent och det är tack vare er, som våra uppdragsgivare kan leva ett så bra liv som möjligt.