Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Grupp Vit

Monika Lehvonen

Vem är du?

Monika heter jag bor i Ängelholm med mina två barn. Jag umgås mycket med min familj och vänner. När jag hinner så spelar jag golf och är ute i naturen och promenerar.

Varför arbetar du med personlig assistans?

Jag började jobba inom LSS redan som 18 åring. Jag jobbade som vårdare på ett vårdhem på den tiden och har fått vara med om denna fantastiska möjlighet och resa för personer med funktionsvariationer att ha rätten att få leva som alla andra.

Att få lov att hjälpa andra att få en fungerande vardag driver mig idag. Att lyckas hitta rätt assistent till rätt uppdragsgivare och att få teamen och uppdragsgivaren att ha en välfungerande vardag ihop gör att jag fortsatt i alla dessa år.  

Varför skall man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Tindra är ett mellanstort assistansbolag där vi värdesätter närheten och tillgängligheten för uppdragsgivaren och assistenten. 

Snabba kontakt vägar och snabbt bemötande är något vi kan stå för. Vi gör allt vi kan för att få vardagen att fungera.

Anette Persson

Vem är du?

Varför arbetar du med personlig assistans?

Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra? 

Anna Isberg

Vem är du?

Jag bor på min lilla hästgård i Klippan tillsammans med katten Molly och mina fyrbenta vänner, hästarna Paddy och Frodo. Har två vuxna barn, fina vänner och på fritiden gillar jag att vandra på Söderåsen, pyssla på gården och dricka mitt kaffe på verandan, oavsett årstid och väder.

Varför arbetar du med personlig assistans?

Jag har arbetat inom assistans de senaste 7 åren både som assistent och med att hjälpa människor med funktionsskillnader som behöver hjälp ansöka om assistans eller kanske behövt stöd och vägledning i frågor som gäller vilka krav och rättigheter som gäller. Det jag verkligen gillar och uppskattar med mitt arbete är alla dessa fantastiska möten med människor och att kunna hjälpa till med att förhoppningsvis göra människors vardag lite lättare.

Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Hos oss på Tindra får du som uppdragsgivare ett team runt dig som verkligen finns där för dig, dygnet runt. Vi vill att du ska känna dig sedd och respekterad och vi gör alltid vårt yttersta för att just dina önskningar och behov, för att ha ett bra liv och en fungerande vardag, uppfylls – vardagsflyt! Som medarbetare hos oss får du stöd, utbildning och vägledning i ditt viktiga arbete som assistent och det är tack vare er, som våra uppdragsgivare kan leva ett så bra liv som möjligt.