Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

31 Oct 2016

Godkänn tidrapport med BankID

I och med att oktober månad är avklarad har vi även med bravur klarat av första omgången av tidrapportssignering med hjälp av BankID. Stort tack till alla medarbetare som hjälpt till och gjort detta till en positiv erfarenhet. Det är inte fy skam när nästan 300 medarbetare i ett svep klarar av en så pass stor förändring.

Hela Tindra är beroende av att arbetet med tidrapporter och assistansräkningar avklaras i direkt anslutning till ny månad. Tidrapporten behöver godkännas senast den sista varje månad, för att vi skall kunna skicka allt material till försäkringskassan senast den 5e nästkommande månad.

Försäkringskassan har i och med kravet på BankID ytterligare förstärkt kontrollen kring assistansersättningen och rapporteringen av hur denna nyttjas. Vi ser positivt på den nya rutinen och gläds åt vad vi ser som bevis på att vi har en modern verksamhet med snabbt kommunikationsvägar.

Bra jobbat alla!