Svårt att se/läsa vad det står?

Du kan enkelt zooma in på siten genom att trycka i “ctrl” samt “+” knapparna för PC/Windows eller “cmd” samt “+” för Mac. Välj minus-knappen istället för plus om du vill zooma ut igen, eller “0” för att återgå till normalläget.

Administration

Olle Nilsson

Vem är du?

Bor i natursköna Skäralid där jag gärna traskar runt med vår dansk-svenska gårdshund. Gillar att pyssla med hus och tomt. Allt från byggnation till gräsklippning, potatisland, vedhantering  och mycket annat. Den mörka årstiden blir det mycket böcker och korsord.

Varför arbetar du med personlig assistans?

Varför ska man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Niels-Jakob Urkedal

Vem är du?

Jag och min sambo bor i lägenhet i centrala Malmö. Jag spenderar gärna min tid med familj och vänner, då det finns tid för det så spelar jag gärna en runda golf. Annars är jag oftast på jobbet!

Varför arbetar du med personlig assistans?

Tindra är ett familjeföretag, precis som Tindras VD Jonas (min bror) har jag vuxit upp med assistansen. Jag är utbildad redovisningsekonom sedan 2015 och fick efter min examen arbete på Tindra som löneansvarig. Under min uppväxt har jag i perioder även arbetat som personlig assistent och har lärt mig mycket av det. För mig är det viktigt att kombinera det ekonomiska arbetet med det mänskliga, vilket jag verkligen kan göra på Tindra.

Under 2017 fick jag frågan om jag kunde tänka mig att axla arbetet som Tindras ekonomichef vilket jag efter noga övervägande tackade ja till. Jag håller för närvarande på att lära mig rollen och ser fram emot att utvecklas tillsammans med verksamheten.

Varför skall man bli uppdragsgivare eller medarbetare i Tindra?

Tindra är ett fantastiskt företag med enormt hjärta. Samtidigt är vi väldigt nyfikna och förstår vikten av att inte bara kunna erbjuda engagemang utan även det professionella förhållningssättet. Man skall välja Tindra för att vi vill och kan göra skillnad för människor, för att vi är en bra och seriös arbetsgivare och för att vi alltid gör vårt yttersta för att leverera personlig assistans med den bästa kvalitén för just dig.